Pianoles – alleen beschikbaar in Tilburg


Mijn passie is het maken van piano muziek. Daarom speel ik piano en gitaar in Tilburg. En wat is er mooier dat over te brengen op anderen? Neem daarom eens een vrijblijvende pianoles, en zie of piano spelen ook iets voor jou is :) Pianolessen gaan per half uur en kosten 12,50.


 

Pianoles voor kinderen in Tilburg

Bent u opzoek naar pianoles in Tilburg? Dan bent u bij Piano (bij) les in Tilburg op het juiste adres :). Zelf speel ik vanaf mijn 4de piano en heb een passie voor lesgeven. Daarnaast vinden kinderen mij leuk. Zelf heb ik twee jaar entertainment werk gedaan in hotels en hier de hoogste beoordeling gekregen (van alle hotels in de regio). En voor kinderen geld, zonder plezier geen resultaat! Neemt contact op voor meer informatie!

Pianoles voor jongeren in Tilburg

Bent u opzoek naar pianoles in Tilburg voor uw tiener? Zelf geef ik met veel plezier pianoles aan middelbare school leerlingen 🙂

Pianoles voor volwassenen in Tilburg

U wilt als (jong) volwassene pianoles? Dan bent u bij bijles in Tilburg ook op het juiste adres :).

Pianoles voor beginners in Tilburg

Wil je net beginnen met pianoles? Dat is helemaal perfect! Mijn passie ligt bij het snel aanleren van de eerste vaardigheden en deze zo leuk mogelijk te maken. Neem dus snel contact op!

Pianoles voor half gevorderden in Tilburg

Je wil graag piano les in Tilburg en je kan al een beetje spelen? Helemaal perfect! Neem je nummers mee en we gaan er gelijk tegenaan!

Pianoles voor gevorderden in Tilburg

Ben je al echt gevorderd? Denk dan eens na over de vooropleiding conservatorium. Elk weekend gratis pianoles 🙂 Heb ik zelf ook gedaan 😉